The Flu-or “Loom” inaugurated


He winning project of the call launched last June by the #Dramatic with him COAM and the AAPEE it already welcomes the public of the theater located in the Plaza de Lavapiés. The installation consists of a light and floating vault over the theater hall based on textiles and movable furniture that allows the creation of different spaces. The architecture studio Fluorine, based in A Coruña, is responsible for this winning proposal from among the more than 60 projects from different countries that were submitted to the contest.

The entrance The Flu-or “Loom” inaugurated was published first in National Dramatic Center.



Source of the new

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *